Archívum: Előadók

Siska Finuccsi

1998-ban kezdett el komolyabb szinten foglalkozni a zenével, amivel azóta is áttörő sikereket ér el. Az előadás 15-20 perc DJ felvezetővel kezdődik, utána jön az 50-60 perces fellépés, és utána levezetésként szintén 15-20 perc DJ szett. Az előadás időtartama rövidebb is lehet!

Sissi

A tehetséges énekesnő nem csak a mulatós zene világában mutatja meg mit tud, szívesen énekel táncdalokat, örökzöld és retro slágereket, és gyermekeknek is különböző rendezvényeken.

Sipos F Tamás

1993-ban az EXOTIC zenekar megszűnése után szólópályára lépett és az aktuális Pop – Rock Fesztiválon közönségdíjat nyert.

Serbán Attila

Serbán Attila Kárpátalján, Beregszászon született. Színházi pályáját 1997-ben a Debreceni Csokonai Színházban kezdte, ahol táncosként dolgozott. A 2005-os év során beválogatták a Madách Színház Volt egyszer egy csapat előadásának főszereplői közé. Azóta is a színház oszlopos tagja, szinte minden nagyobb musical előadásban szerepet kapott az elmúlt években, így például a Macskákban, a Producerekben, a József …

Serbán Attila Read More »

Sári Évi és Egyházi Géza

A párost a Pesti Magyar Színház, a Karinthy Színház és a Madách Színház színpadán láthatjuk főképp musicalekben.

Sári Évi

2001-ben lett a Splash együttes énekesnője,ami komoly fordulatot hozott az életében. Ősz Balázzsal az együttes alapítójával két közös nagylemezt,számos maxit,és videoklippet készítettek.

Singh Viki

Az indiai gyökerekkel rendelkező Singh Viktória Kudrat énekesnőt Király Viktor vokalistájaként ismerte meg a szélesebb nagyközönség, mielőtt bemutatkozott volna önállóan is a 2014-es Rising Starban.

Sihell Ferry

Sihell Ferry a Muzsika Tv „Dallamokon át” című zenés, beszélgetős műsor házigazdája, már fiatalon kezdte a zenélést. A vendéglátós zenészek közt töltött 15 év alatt számos dalt írt. Az első lemezkiadó, akinek megmutatta a dalait, azonnal szerződést ajánlott neki.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsor harmadik szériájának győzteseként vált ismertté. Tehetségével, hangjával azóta is elvarázsolja a közönséget.

Shopping Cart